Camping er og bliver den mest børnevenlige ferieform. Der er masser af plads at spæne rundt på i det fri, det vrimler med andre legekammerater, og campingpladserne er indrettet efter de små, så der er legepladser og andre sjove aktiviteter, de kan fornøje sig med. Og når børnene har det sjovt, kan forældrene slappe af.

Lån 100.000 kr. til din campingvogn – så er der ikke langt fra drøm til virkelighed. Tag det første skridt mod at skabe en masse dejlige ferieminder, som dine børn vil tage med sig videre i livet. Du kan låne trods RKI her.

Frokost i det fri

En af de skønneste ting ved camping er de mange timer, som I kommer til at bruge sammen udenfor. Hvis vejret tillader det, kommer I til at spise de fleste af jeres måltider under åben himmel, og selv en tur på toilettet kræver en lille gåtur op til toiletfaciliteterne.

Opvask og madlavning har det også med at være meget sjovere på en campingplads. Det er nemlig ikke som derhjemme, og der er også andre i køkkenet, som du falder i snak med. Bliv ikke overrasket, hvis dine børn pludselig bliver helt vilde efter at få lov til at hjælpe med opvasken eller madlavningen.

Ingen fare på færde

Dine børn kan rende frit rundt på en campingplads. Selvom der kører biler rundt, er det med så lav en hastighed, at det ikke er farligt. Heller ikke for de små. Du skal ikke hele tiden passe på dine børn og bekymre dig for, om du kan slippe din søn på 5 år fri alene på cykel.

Derhjemme er det ikke sikkert, at han selv kan cykle en tur på legepladsen, hvis det kræver, at han skal over en befærdet vej. De bekymringer slipper du for på en campingplads, og det vil dine børn elske.

Telt eller campingvogn?

Der er både fordele og ulemper ved at være i telt frem for i campingvogn. Den primære forskel er de primitive forhold, der er forbundet med at ligge i telt. Her kan du ikke lige gå på toilettet om natten, du kan ikke trække indenfor, hvis der kommer en regnbyge, du kan ikke se fjernsyn eller lade din telefon op, og du kan heller ikke brygge en kop kaffe.

Kan du godt lide, at det er lidt primitivt, vil et telt sikkert være fint til dig, og så kan du spare en del penge. Men er du en smule mere mageligt anlagt, vil det måske være sjovere for dig at tage afsted i en campingvogn.