kal du på campingferie med familien? I så fald er her en lille hurtig guide, som er skræddersyet specielt til dine behov. Om du har været på campingferie før eller ej, så er det ikke til at komme uden om, at det er enormt hyggeligt og skønt. Der findes næsten ikke nogen bedre måde at bruge sin tid sammen med sin familie eller hvem man nu er på campingtur med på.

Lav nogle sjove aktiviteter

Når du nu er på camping, kan det være en god ide at tænke lidt over, hvilke spændende ting du skal give sig i kast med. Man kan selvfølgelig lave en masse sjove ting, med dem man er ude at campere med, men af og til skal der også være plads til at være i sit eget selskab, og derfor har jeg her samlet 3 forskellige ting, som du med god samvittighed kan lave, så du undgår at komme til at kede dig alt for meget.

  • Læs en god bog! Dette siger lidt sig selv måske, men en god bog kan altid være den sikre vinder, hvis du gerne vil være sikker på, at det ikke bliver kedeligt i bare et sekund. Find en bog eller flere inden for den genre, du bedst kan lide, og du vil opdage, at tiden flyver afsted.
  • Spil et sjovt spil eller læg en kabale. Det er altid rigtig sjovt at spille spil både med sig selv, men også med de andre, du er på camping med. Et spil som egner sig rigtig godt til camping er at lægge en kabale. Det kan gøres med fysiske kort, men vi vil helt sikkert anbefale at bruge siden her, hvor du kan lægge en 7 kabale, som altid er sjovt!
  • Læs dig til et klogere hoved! Udover en bog kan det være, at du med din smartphone kan opsøge hjemmesider, samtidig med at du ligger og daser, hvilket kan gøre dig en smule klogere. Det kan være at du fx. bruger hjælp fra en side som denne, hvor du kan læse alt om fx fødselsdag hvis du står og skal til at afholde sådan en.

Der er ikke det, du ikke kan lave på campingpladsen. Er vejret godt, anbefaler vi naturligvis også, at du kommer ud og rører dig på din cykel, med en fodbold eller måske med et par badmintonketsjere?

Nyd campingferien!