Når du skal ud at rejse alene eller sammen med familien, vil du helst ikke undvære ting som din mobiltelefon, barbermaskinen, den bærbare computer og tandbørsten. Hvis du har planlagt en campingferie med familien,  bør du derfor sikre dig, at du har disse ting klar og parat, og måske skulle du for en sikkerhedsskyld lige få bestilt ekstra barberblade til din skraber.

Valg af barberskraber

Mange mænd barberer sig hver eneste dag med en manuel barberskraber, da dette er hurtigt og effektivt og giver en velsoigneret ren og glat hud. Alternativet er en elektrisk barbermaskine, og du bør da afprøve mulighederne, så du får en løsning, der passer dig bedst.

Elektriske barbermaskiner er kostbare i anskaffelse men holder til gengæld ret længe og er relativt billige i vedligeholdelse og rensning. Barberskrabere er billige i anskaffelse men koster en del i drift i form af barberskum samt barberblade, der jo kun holder i en begrænset periode, før de bliver sløve og skal udskiftes.

Levetiden afhænger af, hvor ofte du barberer dig, samt hvor mange skær der er på din model. De billigste modeller anvender kun et eller to blade, så de holder ikke længe. Barberskrabere med tre blade er effektive, billigere og holder rimeligt længe, hvorimod topmodellen på markedet er Gillette Fusion Power med hele 5 blade. Normalprisen i supermarkedet for Gillette Fusion Power kan være op mod 50 kr. pr. stk., hvis du kun køber de små pakker, så det kan bedre betale sig at købe de store økonomipakninger med 16 eller 24 stk., når de er på tilbud.

Køb dine barberblade på nettet

Du skal helt klart kun købe originale barberblade, da de billige efterligninger har en langt dårligere kvalitet samt en kortere levetid, men du kan roligt købe originale barberblade på nettet i en velrenommeret webshop til lavpris. En webshop har jo langt lavere driftsudgifter end fysiske butikker, så derfor kan besparelsen være temmelig stor ved at handle online og ofte over 50 % i rabat.

Du får normalt den største besparelse ved at købe en pakke med mindst 16 stk., og Gillette Fusion Power er uden tvivl markedets bedste og med en lang levetid. Alligevel kan du finde Gillette Fusion Power blade til lidt over 20 kr. pr. stk. hos Postmeshave, da denne webshop leverer barberblade til de mest kendte modeller på det danske marked. Din besparelse kan derfor blive flere hundrede kr. pr. pakke, hvis du ser dig godt for, og så er du samtidigt forberedt til enhver tid og slipper for at skulle betale for meget i kiosken for dyre barberblade.