Der er ikke noget så skønt som at rejse og at tage på ferie. Endnu bedre er det, hvis det er med campingvognen, og hvis det skal foregå uden for landets grænser. Her er Sverige en oplagt destination med dets naturskønne områder.

Hvor kan man campere henne i Sverige?

Med mere end 1.000 campingpladser i Sverige har du mulighed for at campere på nogle af de mest fantastiske steder. Faktisk kan du campere ved sø, hav og midt i den storslåede natur. Er du mere til storbycamping for at kunne opleve storbyen imens du camperer, er det også muligt at campere ved Stockholm og Gøteborg, hvor der er mange campingpladser. Du kan altså mere eller mindre campere hvor du lyster i Sverige.

Kombiner campingferie med skiferie

Hvis du elsker at stå på ski lige så meget som du elsker at campere, kan du slå de to aktiviteter sammen. I Isaberg, som kun ligger cirka 3 timers kørsel fra København, kan du nemlig både campere og stå på ski. Det er godt nok ikke et af de største skisportssteder i Sverige, men du kan sagtens få flere timers god skiløb.

Stedet ligger kun 230 kilometer fra København, og er derfor overskueligt at køre til med campingvognen. Du kan eventuelt slå det sammen med et visit til Helsinborg, som kun ligger 183 kilometer fra Isaberg.

Om ikke andet kunne en forlænget weekend som campist og skiløber være sjovt at prøve – og hvem ved, måske får du lyst til at prøve det igen?

Husk dit pas

Selvom Sverige blot er et smut over sundet, så skal du sørge for at huske dit pas. De svenske myndigheder har nemlig indført grænsekontrol ved indrejse til Sverige, og derfor skal du sørge for at huske pas eller en anden form for billed-ID, når du krydser Øresund.